Carti de vizita de la ONE PRINTING – primul pas in afacerea ta

imagine

Fie ca ai o profesie liberala si iti trebuie carti de vizita avocat, carti de vizita doctor, carti de vizita notar, fie ca iti incepi prima ta afacere, nu uita de cartile de vizita. Acestea sunt indispensabile pentru a-ti construi reteaua de contacte si clienti, pentru a te face cunoscut, pentru ca oamenii sa te tina minte.

Am intalnit deseori antreprenori care nu stiau sa valorifice la maxim potentialul cartilor de vizita. Echipa de la ONE PRINTING are experienta a mii de comenzi procesate pentru clienti din Romania si din UE, si ne recomanda experienta, preturile avantajoase si calitatea mereu conforma cu exigentele tale.

Acel cartonas micut cu numele, functia si datele tale de contact e de cele mai multe ori un as in relatia cu potentialii tai clienti. O carte de vizita bine facuta e un pretext excelent pentru o reclama inteligenta. La noi descoperi nu doar standarde grafice ireprosabile, materiale de calitate si costuri mici, dar si sugestiile si recomandarile profesionale pentru ca tu sa elaborezi un format de carte de vizita memorabil. Toate acestea pentru ca atunci cand te intalnesti cu un potential client, sa-l impresionezi nu numai prin prezenta ta, ci si prin stilul pe care il imprimi materialelor de prezentare ale companiei tale.

Cartile de vizita de la ONE PRINTING sunt usor de comandat si procesat. Suntem cea mai performanta si automatizata tipografie online din Romania. Avem o platforma online prin care te poti autentifica – dureaza doar un minut -  si poti face comenzi online oriunde ai fi. Orice dificultati intampini, intra in pagina de contact si un reprezentant ONE PRINTING iti sta la dispozitie telefonic sau pe e-mail, de luni pana vineri intre orele 9-19. In calitate de client autentificat, iti pastrezi istoricul comenzilor, al materialelor grafice transmise si poti comunica oricand, usor si rapid cu tipografia ta pentru orice materiale tiparite ai nevoie.

Pe langa carti de vizita intr-o varietate de formate, materiale de suport si prezentari grafice diverse, ONE PRINTING iti ofera toata gama de tiparituri in format mic (carti de vizita, invitatii, flyere, pliante, hartie cu antet, afise, carti postale) si  format mare (afise clasice, postere HD, maxi afise) stickere PVC (stickere pentru suprafete drepte, stickere pentru vitrine, stickere auto), etichete in rola, etc.