Carti de vizita in promotie si toate tipariturile de care ai nevoie – la ONEPRINTING

 

Descopera promotia speciala la carti de vizita si cel mai facil sistem de comanda din confortul de la tine de acasa ori de la birou la tipografia ta online preferata! Niciodata nu a fost mai simplu sa ai toate tipariturile de care ai nevoie, incearca ONE PRINTING, dureaza doar un minut sa te loghezi si sa-ti calculezi singur toate ofertele.

Luna aceasta avem o oferta speciala pentru carti de vizita. La orice comanda de 500 de carti de vizita cu livrare in 5-7 zile, beneficiezi de transport gratuit. Pe oneprinting.ro, cel mai complet concept de magazin online pentru tipografie, cu clienti in toata Romania si in UE, poti comanda orice tiparituri precum si carti de vizita in diverse formate.

Iti oferim trei formate dimensionale de carti de vizita: 8.5 x 5, 8.5 x 5.5 sau 9 x 5 in format orizontal sau vertical, cu tipar fata sau fata - verso. De asemenea, poti alege carton de gramaje intre 130 si 350 gr / mp, pe hartie mata sau lucioasa, plastifiata fata sau fata – verso.

Oferim 8 formate standard de carton (clasic lucios sau mat, Extraprint, Rembrandt, Turner, Ice White, Laguna sau Underwood). Descopera toate formatele la noi pe site iar daca doresti un tip de carton special pentru comenzi mai mari, contacteaza-ne si impreuna vom gasi cea mai buna solutie.

Livram oriunde in Romania si in Europa, in termene incepand de la 48 de ore la 5-7 zile lucratoare. Poti comanda si plati usor – totul e online, in contul tau de client pe care dureaza 1 minut sa-l creezi.

La ONE PRINTING facem mai mult decat tipar. Cartile de vizita si materialele tiparite pe care le producem sunt gandite sa comunice coerent o imagine ireprosabila, eleganta si bun gust, incredere si o afacere de succes. Indiferent cine esti, daca esti lun liber – profesionista sau daca abia ti-ai infiintat o firma, ori daca esti deja un antreprenor cu vechime, ONE PRINTING va deveni tipografia ta online favorita. Contacteaza-ne si vei vedea diferenta.

Urmareste-ne pentru noutati, informatii si promotii si pe pagina noastra de Facebook sau pe blog!

 

imagine