Carti de vizita pentru avocati!

Profesia de avocat in unele situatii poate deveni cea mai dificila meserie daca profesezi intr-o tara cu legi nu tocmai bine intocmite. Un avocat bun este atunci cand poate face doua lucruri, sa apere acuzatul dar sa stie sa fie si avocatul apararii.

 Unii oameni zic ca pentru a profesa aceasta meserie trebuie sa vii dintr-o familie de avocati, dar eu nu o vad ca pe o regula, daca iti doresti sa devi un avocat bun pai atunci nu mai conteaza ce zice lumea, trebuie doar sa iti dai toata silinta si rezultatele nu vor ezita sa apara.

 De ce are nevoie un avocat de carti de vizita?

 O carte de vizita contine informatiile personale,  numele si prenumele celui care o detine, numarul de telefon , adresa de email dar si functia. Un avocat cand se intalneste cu un posibil client este recomandat ca dupa discutia avuta sa ii lase o carte de vizita pentru ca acesta sa il poata contacta. Asadar detinerea unor carti de vizita este foarte importata, deoarece stabileste legatura intre client si avocat.

imagine

 Sursa google.com

 Cartile de vizita au fost inventate in Franta in jurul anului 1700, acestea au o marime standard 8,5 x 5,5 cm si sunt realizate din carton de 300g/mp lucios sau mat, iar dupa preferinta pot fi plastifiate sau nu. Productia cartilor de vizita nu este una foarte complicata, acestea pot fi facute chiar si acasa dar rezultatele nu pot fi garantate. 

Pentru a realiza carti de vizita profesionale va recomandam sa contactati o tipografie, preturile nu sunt foarte mari si calitatea este prezenta.

 Mai jos va prezit un video despre procesul de tiparire

">

Sursa youtube.com