Cea mai ieftina reclama cu oneprinting.ro

                                                 Cea mai ieftina reclama cu oneprinting.ro

Atunci cand ai o mica afacere sau doresti sa te dezvolti  - e absolut necesar sa investesti in publicitate pentru a te face cunoscut. Insa pentru foarte multi antreprenori romani, reclamele la radio, TV sau in presa centrala sunt inca inaccesibile, reprezentand un cost dificil de asumat.

De asemenea, atunci cand activitatea e dinamica, nu poti scoate foarte des cataloage si brosuri cu produsele tale. Cea mai eficienta forma de reclama in aceasta situatie o constituie tiparirea de flyere / fluturasi de reclama. Ieftin si rapid, putand fi obtinuti in cantitatea si la personalizare dorita, flyerele publicitare sunt cel mai rapid mod prin care poti duce la potentialii tai consumatori mesajele afacerii tale.

imagine

Avantajele principale pentru campaniile de marketing bazate pe fluturasi publicitari sunt:

- Cost si rapiditate de executie: pe oneprinting.ro poti obtine in numai 48 de ore o comanda de orice cantitate intre 50 si 2500 de bucati la preturi de sub 50 de euro cu TVA inclus. Daca termenul de livrare si cantitatea cresc, costul unitar scade pana la valori extrem de avantajoase de aproximativ 0.01 – 0.02 euro / bucata;

- Targetare consumatori: campaniile de publicitate sustinute de flyere promotionale permit targetarea catre anumite grupuri de consumatori si astfel un succes mai mare al transmiterii mesajului.

Unii asa – zisi specialisti critica metoda de marketing bazata pe flyere / fluturasi de reclama.  Acestia sustin ca majoritatea flyerelor sfarsesc la gunoi sau sunt aruncate dupa ce umblu casutele postale.

Recomandarea noastra bazata si pe experienta cu sutele de clienti care au desfasurat mii de campanii promotionale cu flyere tiparite de One Printing este sa va implicati in gestionarea campaniei si in targetarea acesteia si sa alegeti cu grija firma care se ocupa cu impartirea flyerelor dumneavoastra . Daca sunteti la inceput, pentru a maximiza efectul fiecarui flyer distribuit, evitati impartirea acestora rapid, doar in zonele aglomerate (de ex. statii de metrou, centre comerciale) si cautati mai degraba acele puncte unde se gasesc potentialii consumatori (daca de ex. aveti un service auto, promovati-l cu flyere distribuite la targurile de masini; daca organizati un eveniment destinat tinerilor, impartiti flyerele in campusuri sau la intrarea in licee, facultati, etc.)