REINVENTAM TIPARUL PE ONEPRINTING.RO!

REINVENTAM TIPARUL PE ONEPRINTING.RO!

Ca oricare alta industrie din lume, pentru a progresa e nevoie sa te reinventezi permanent, sa inovezi si sa fii cat mai aproape de nevoile clientilor. Pe oneprinting.ro reinventam ceea ce stiai despre tipar prin rapiditate online, servicii de suport tehnic, plata si livrare automatizate pentru a-ti oferi flexibilitate si confort in colaborarea cu noi. Pentru acasa sau pentru la birou, avem toate solutiile pregatite.

imagine

One Printing inseamna servicii ireprosabile web to print, toata gama de produse din domeniu, dotari tehnice de exceptie si cel mai avansat sistem online de gestiune a comenzilor. One Printing e mai mult decat o tipografie, e un serviciu integrat la dispozitia ta, indiferent unde te afli ori daca esti persoana fizica sau antreprenor.

Exista multe firme de profil care au dotari si echipamente pentru a realiza tipar de calitate in foarte multe formate. Insa fie ca ai nevoie doar de 500 de carti de vizita, ori iti trebuie maxi afise pentru panotaje de mari dimensiuni sau personalizare pentru o flota intreaga de autoturisme, calitatea si precizia in detaliu sunt elemente ce pot fi afectate oricand de comunicarea defectuoasa, lipsa profesionalismului sau pur si simplu dezinteres.

Pe oneprinting.ro modul in care gestionam comanda ta depinde de propria ta alegere. Poti selecta in platforma online toate detaliile comenzii tale ca in orice alt magazin online de ultima generatie (produse, cantitati, preturi, optiuni de plata si livrare), poti incarca si trimite facil fisierele grafice pentru produsele de care ai nevoie; sau poti primi ajutor specializat si consultanta pas cu pas. Specialistii nostri nu numai ca iti explica detaliile tehnice (alegerea formatelor, a materialelor) dar angajamentul nostru este de a ajuta clientul si pentru selectarea celei mai avantajoase formule tehnice in functie de aplicatia dorita.

La oneprinting.ro gasesti orice produs tiparit, de la carti de vizita si etichete, pana la invitatii, pliante, afise si postere in diferite variante de prezentare si formate de mari dimensiuni. Iti faci un cont de client si in mai putin de 1 minut pot gestiona direct detaliile comenzii tale. Avem o comunitate de mii de clienti pe care i-am servit in toata tara si in strainatate iar cu noi aleg sa lucreze constant sute de colaboratori fideli care au apreciat calitatea si solutiile noastre, precum si preturile competitive.

Ne poti transmite fisierele grafice pentru tipar urmarind regulile si instructiunile simple pentru a te asigura ca trimiti fisiere corecte din punct de vedere tehnic si din punct de vedere format.

Pentru confortul tau, avem un sistem securizat de plata online utilizand carduri Visa sau  MasterCard, PayPal, MobilPay sau transferuri bancare. Livram in functie de necesitati in 48 de ore , 72 de ore sau in 5 – 7 zile, prin curier rapid.     

One Printing: un partener, o platforma online de comanda – toate produsele tiparite de care ai nevoie. Din confortul de acasa ori de la tine din birou gestionezi toate aspectele relatiei cu noi si-ti suntem astfel mai aproape decat oricand. Urmareste-ne pe site si pe Facebook, bucura-te de reduceri si oferte promotionale, intra in comunitatea noastra de clienti multumiti si fa impresie cu tiparul de la One Printing!