Solutiile de etichetare de la Oneprinting

Oneprinting este furnizorul competent care va ofera solutia online – rapid si ieftin – pentru cea mai larga gama de produse si servicii tipografice: carti de vizita, invitatii, pliante, flyere, afise, carti postale, foi cu antet, postere, stickere PVC bannere si etichete in rola.

In ce priveste etichetele in rola avem solutiile perfecte pentru orice tip de business. De la etichete de produs sau pentru ambalaje, pana la etichete pentru recipienti de sticla (etichete pentru sticle si etichete pentru borcane), oferim tiraje adaptate pentru orice nevoi si livrarea oricarei comenzi in 5 pana la 7 zile.

In gama noastra de etichete autocolante oferim urmatoarele variante de comanda online:

  •  7 optiuni de marime: 3 cm, 5 cm, 9.5 cm, 9.5 x 9.5 cm, 5 x 5 cm, 5 x 8 cm, 4 x 6 cm;
  • 6 optiuni de material: classic uncoated, natural white si betulla (pe suport hartie), respectiv polipropilen deluxe si polipropilen deluxe transparent (adeziv acrilic);
  •  tiraje de la 100 la 10.000 de bucati, adaptate pentru orice volum – ceea ce ne recomanda si pentru clientii cu mici afaceri ce necesita solutii de etichetare;
  •  verificare profesionala  a fisierelor de pregatire tipar;
  •  livrari prin curier rapid de la 48h pana la 5/7 zile.

Solutia tipografiei online poate fi metoda cea mai facila prin care sa colaborati direct cu furnizorul cel mai eficient in costuri. Am dezvoltat platforma online pentru ca dumneavoastra sa nu fiti nevoiti sa platiti costurile cu sediile, publicitatea si reteaua de distributie, platind astfel pretul corect si competitiv pentru produsele comandate.

Fata de tipografiile cu care poate ati mai lucrat, ne diferentiaza abordarea moderna a relatiei cu clientul, orientata pe rezolvarea problemelor acestuia prompt si eficient din punct de vedere costuri. Confortul dumneavoastra, usurinta de a lucra cu noi si fidelizarea clientilor sunt obictivele noastre, prin care am reusit sa aducem alaturi de noi sute de companii din toate domeniile de activitate. Creati-va cont gratuit de client chiar acum pe Oneprinting si profitati de promotiile fiecarei luni!